Gyerekkorom óta a gyógynövények megszállottja vagyok.

Több vargabetű után 2015 őszén végre okleveles kozmetikus lettem, és úgy érzem, elérkeztem oda, ahol otthon vagyok: az illóolajok, az aromaterápia, a növényi olajok és a virágvizek világába. Eredeti végzettségem szerint francia és magyar szakos bölcsész és francia nyelvtanár vagyok, így a francia aromaterápia kiapadhatatlan szakirodalmát eredeti nyelven naponta olvasom.

A kozmetikai gyakorlatom során a pillanatnyi bőrállapothoz igazítva helyben, frissen készítem a pakolásokat finomítatlan olajokból, vajakból, virágvizekből, növényi őrleményekből, bevizsgált kemotípusú illóolajokból, agyagokból, növényi kivonatokból. Nálam csupa ínyencséggel találkozhatsz a kezelés során!

_DSC1932.jpg

Abban hiszek, hogy a testünk, élő anyag lévén, a legbiztonságosabban és leghatékonyabban az ugyanúgy élő, és a lehető legkevésbé módosított anyagokat tudja magába fogadni, és ezek azok, amelyek a bőrben zajló élettani folyamatokat valóban támogatni tudják.

A blogomon a slow kezelésekhez használt anyagokról és módszerekről írok. Ha van olyan téma, ami különösen foglalkoztat, nem hagy nyugodni, de még sose merted megkérdezni, akkor írj nekem mindenképpen! A blogot neked írom, aki szeretnéd természetes anyagokkal fenntartható módon ápolni a szépségedet, a bőrödet, és megszabadulni a számtalan vitatható összetevőt tartalmazó tömegkozmetikumoktól.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s