Mitől más?

Mitől más a slow szemléletű kozmetika?

Itt a kozmetikus csak rád figyel, és minden azért van, hogy te pihenni tudj.

A slow kozmetika rólad szól. Érted van.

A fények.

A zene.

Az idő.

Az illatok és az érintés.

Az élet ezer területén kell nap, mint nap megfelelned, teljesítened. Itt nem. A slow kozmetika a legegyszerűbb, de a legnélkülözhetetlenebb összetevőkből áll: a tiszta hatóanyagokból és a tápláló emberi érintésből.

fejmassza2

Itt nincsen high tech szépségipar, nincsenek ismeretlen elektrokozmetikai gépek, nincsenek hosszútávon kétes hatású szintetikus, petrolkémiai összetevők, tartósítószerek, színezékek, illatanyagok.

Van viszont helyettük átláthatóság és fenntartható szépségápolás.

Vannak ökológiai gazdálkodásból származó természetes hatóanyagok: kiváló minőségű, esszenciális zsírsavakban és vitaminokban gazdag növényi olajok, terápiás hatású illóolajok, hazai kistermelőktől érkező virágvizek, ásványi anyagokkal feltöltő természetes agyagok.

Vannak biztonságos, GMO-t nem tartalmazó, többségükben bio mezőgazdaságból származó finomítatlan növényi kivonatok, amelyek így a te bőröd számára is valódi táplálékot jelentenek.

Van nulla hulladék szemlélet, hiszen a felhasznált anyagok újrahasznosítható üveg vagy papírcsomagolásban, nagy kiszerelésben kerülnek a kozmetikába.

És mindenekelőtt van egy téged kompetensnek tekintő szakember, aki segít a bőröd valódi igényeit megismerni, és eligazít a testápolás útvesztői között.

Reklámok